20 Aralık 2010 Pazartesi

ŞİŞLİ BELEDİYESİNDEKİ YOLSUZUK DEVLET BİRİMLERİNE VE BASINA GÖNDERİLDİ



İLGİLİ MAKAMA

T.C Şişli Belediyesinde çalışan Tesisler Müdürü İmdat KAYGIN ve Basın Müdürü  Aziz ÖZHAN; Türkiye Değişim Hareketi için yapılan miting giderleri, canlı yayın araçlarının ücretleri, fotoğraf çekimleri v. s. için paravan şirket kurdurmuşlardır.

Miting giderlerini T.C Şişli Belediyesine iş yapılmış gibi gösterip naylon faturayla miting giderleri ve kendi özel harcamalarını T.C Şişli Belediyesi kasasından ödetmişlerdir.

Bu şirketin ismi Gök Bilişim Şirketidir .GÖK BİLİŞİM Şirketinin T.C Şişli Belediyesine Kesmiş olduğu Faturalar ve bu faturaların karşılığında T.C Şişli Belediyesinden almış olduğu ödemeler inceleme sonucunda ortaya çıkacaktır.

Müfettişler T.C Şişli Belediyesini incelediklerinde, trilyonlarca liranın sahte belge ve paravan şirketler aracılığı ile devlete ödetildiğini göreceklerdir. Gök Bilişim şirketinin sahibi sorgulandığında T.C Şişli belediyesi kasasının nasıl boşaltıldığı açıkça ortaya çıkacaktır.

T.C Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL, Türkiye Değişim Hareketi masraflarını müdürleri aracılığı ile devlete ödetmiştir. Müdürleri ise Bu masrafları devlete ödetirken kendileri içinde daire ve araba almışlardır. Gök Bilişim şirketinin sahibi bu konuda da ifade verecektir. Bu şikayetimizden sonra diğer şirket sahipleri de şikayette bulunup bu yolsuzluğu adalet önüne çıkaracaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder